Sabtu, 4 Jun 2011

segmen : dunia blogging sampah.?

Ini segmen blog, ada satu makwe buat. Cek link ni http://saatkukembali.blogspot.com/2011/06/segment-dunia-blogging-sampah.html

apa yg tak kena dgn dunia yg semakin hari semakin ramai penduduk nya .? kenapa sampai dipanggil sampah.?
siapa yg berani kemukakan hujah. sila kan.!
sama ada. anda bersetuju atau tidak bersetuju .? kenapa anda bersetuju @ tak .?
apa hujah anda .?

***

Atas ni soalan dia.

Gua bukan gemar sangat masuk campur hal-hal macam ni.

Gua buka blog dia, link ke blog dia ada di sidebar sebelah entri ni. Gua kira topik ni menarik juga. Lagi satu, gua join pasal senang. Tak payah letak-letak banner bagai.

Sampah.

Pada gua tak ada pun istilah ni. Semua orang buat blog ada tujuan sendiri. Niat.

Ada bikin blog mahu kongsi fikir. Ada mahu kongsi hidup. Kongsi pengalaman. Kongsi pengetahuan. Buat duit dengan iklan. Nak femes, jadi selebriti.

Kalau mahu kira sampah, ini boleh kira sampah?

sampahseni.blogspot.com

pada gua, tak ada istilah sampah, siapa gua nak sampahkan penulisan orang. Siapa juga lu nak sampahkan idea orang, nak sampahkan tujuan orang?

Tepuk dada tanya hati.

Hebat sangat ke kita suka hati nak sampahkan orang.

8 komen:

dill berkata... [Reply]

setiap orang ada cara pemikirannya tersendiri. bagaimana dia mahu memuntahkan buah fikirannya melalui penulisan, terpulang pd dirinya.

pendapat peribadi.

dill.

Mat berkata... [Reply]

dill,

yes! Itu tepat...

bact. berkata... [Reply]

setiap orang ada cara pemikirannya tersendiri. bagaimana dia mahu memuntahkan buah fikirannya melalui penulisan, terpulang pd dirinya.

pendapat peribadi dill.

bact.

Mat berkata... [Reply]

bact,

ok. Gua suka komen lu.
Gua suka.

Bella Bell berkata... [Reply]

setiap orang ada cara pemikirannya tersendiri. bagaimana dia mahu memuntahkan buah fikirannya melalui penulisan, terpulang pd dirinya.

pendapat peribadi dill.

bact.

bella bell.

^__^v

Mat berkata... [Reply]

bella,

ok, gua suka komen bella juga.

Gua suka pengkomen blog gua.. Ya..

Abang Zam berkata... [Reply]

bagus idea anda mat..saya suka

Mat berkata... [Reply]

brader zam,

oh, yang ada cuma butang like.