Rabu, 8 Jun 2011

Min dan Mat : Nampak.

Mat dan Min sedang makan tengahari di sebuah restoran ber ekon.

Mat makan biasa-biasa saja. Makan tengahari tipikal orang Mesia.

Min makan makanan barat.

Mat : 20 tahun lagi kamu masih makan makanan macam ni?
Min : iyalah. Sayakan memang suka makan macam ni.
Mat : baiklah. Kamu jujur, saya nak cari spare awal-awal untuk 20 tahun lagi...
Min : his...

***

Depan meja Min dan Mat ada satu pasangan jejaka dan gadis berpakaian uniform sekolah. Kerana mereka cuma berdua, mana mungkin mereka pasangan 'study group'.

Min : Sweet kan kapel tu, makan depan-depan, bertentang mata.
Mat : Pergi la, cari jejaka adik-adik sekolah. Haha.
Min : his...
Mat : Laki tu tak pandai.
Min : Kenapa?
Mat : Makan sebelah-sebelah lagi banyak benda boleh jeling-jeling.
Min : his...

4 komen:

dill berkata... [Reply]

kamu ni lawak la. haha!

dill.

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata... [Reply]

cehhhhh.... haha..

Bella Bell berkata... [Reply]

ok.. itu bijak.. hahahh!!~

Mat berkata... [Reply]

dill,
haha. Thnx.. :)

hmqta,
heyyy. Hihi.. Selamat datang ke uturn ini..

Bella,
hehe.. :p