Selasa, 21 Jun 2011

Ceramah.

'yang, clear ke lepak rumah u ni.?' seorang jejaka iblis bertanya pada gadisnya dengan wajah separa horni separa cuak.

'clear la... Kalau tak, apa gila i ajak u lepak rumah i, baik kita check in hotel ah seng,' jawab gadis separa iblis itu, wajahnya agak horni dengan nafas agak laju.

'family u pergi mana yang u komfiden sangat ni cayang?' tanya belia iblis itu kerana mahukan kepastian. Alat sulitnya sudah separa keras, dia membetulkan sedikit kedudukan alat itu yang agak mengganggu keselesaan.

'ayah, mak, pergi ceramah politik diorang tu la.. Mesti esoknye balik, Abang i memang tak balik sibuk merata dengan angkatan dia tu...' jelas gadis iblis panjang lebar menenangkan jejaka iblis.

Tanduk jejaka iblis tegak mencacang di kepala. Alat sulitnya juga.

Gadis iblis tak senang duduk dibuat g-string yang sudah lembab berlendir.

Dingin panggung wayang dan filem yang baru setengah jam ditonton pasangan iblis itu tinggalkan.

2 komen:

bact. berkata... [Reply]

celaka..

nak main je keja jejaka iblis tu..











sapa tu..
kau ke Mat?

Mat berkata... [Reply]

haha.. Gua plak kena..