Khamis, 19 Mei 2011

SIRI : Gua mahu jadi rock

Gua tak tau geng-geng yang baca blog ni perasan ke tak hal ni.

Kalau tak perasan ni gua nak bagitau. Kalau perasan ok la tu.

Gua ada post cerita pendek bersiri, dah tiga siri gua post. Sehari sekali.

Gua mahu jadi rock :-

Siri 1
Siri 2
Siri 3
Siri 4

Gua baru post 4 siri ni. Dalam kepala memang banyak lagi nak sambung, pasal cerita kontot-kontot.

Gua nak buat panjang karang lu orang bosan nak baca. Panjang tu pun entah baca ke tidak. Gua sendiri pun letih nak taip.

Gua saja nak iklan sikit, pasal gua tengok cerita tu macam tak de respon, tak de orang baca. cis, sembang macam ramai sangat orang baca blog gua. Padahal gua dah buat sepenuh hati dah tu, nak menjiwai watak. Kih kih kih.

Orait. Gua nak cari idea nak sambung cerita dulu.

5 komen:

Azroy Kassim berkata... [Reply]

ko byk sgt post entry sehari... sekali sehari cukup la... mcm gua kalau nk org baca gua buat 1 entry je... dh post entry baru baru komen blog lain.. baru diorang komen blk..
itu just pendapat gua je. kalau ada gambar lagi bagus..

Mat berkata... [Reply]

Roy, oh... Yela.. Gua ingat nak slow sket post... Rugi.. Time kaseh weh..

muhamad hanif berkata... [Reply]

AHAHAH, betul lah macam cik azroy tu..kau post time tngahhari sikit..sebab bila kau update so, follower kau perasaan kau punya post kat bloglist dorang..kadang2 kalau kau update pepagi..dah rmi sgt update, dorang terlepas nak usha post kau..panjangnya aku komen..kahkahkah !

Abang Zam berkata... [Reply]

kau post..aku baca

jangan risau

nizamsani berkata... [Reply]

setuju sangatlah dengan abang azroy.