Jumaat, 8 April 2011

Segmen Weh! Kalau wa Bukan Belogger

klik ayat ni, terus ke blog kepala alang segmen cegampang ni, kih kih kih

ini segmen abang zam yang jadi kepala alang.

Kalo skang wa bukan blogger, dulu pun wa bukan blogger. Kih kih kih.

Wa bikin blog mana-mana je. Wa mobile blogger. Tengah berak pun wa bleh blog. Tengah isap rokok pun. Tapi susah menaip henpon sebelah tangan isap rokok.

Kesimpulannya, kalo wa bukan blogger, dulu pun, bila-bila pun wa bukan blogger. Kih kih kih

17 komen:

Bella Bell berkata... [Reply]

hahaa..

ok3....

kalau lu bukan blogger, dulu pun lu bukan blogger..

adehh~~

Abang Zam berkata... [Reply]

ahaha..lu bukan belogger, tapi atleast lu tau la jugak widgets kat belogger ni

haha..nice

Rafi Nilhan berkata... [Reply]

sambil berak eh.. dasat luu... haha

Mat berkata... [Reply]

bella - kalo lu dapat wa pnya ayat ni, lu memang power. Kikiki.

Abg zam - bleh la skit2.. Xde la bru ngat ngan blog ni.. Sempat la lyn blog zaman2 blog bapok tengah up dlu..

Rafi - tau xpa.. Lyn je.. Haha. Orang conteng dinding jamban wa conteng blog..

lah berkata... [Reply]

stylo ar lu... hahah :)

Chekgu Azrine berkata... [Reply]

singgah dari segmen abang famous...

http://azrinzfamily.blogspot.com

nadiemsharmz berkata... [Reply]

golek2 dari segmen abg zam kebabommm tue...hehhee,...hepi bloging...hepi weeken....lalalalalal

mai la umah kite jgk ek...

aliarosli berkata... [Reply]

dari AZ

waa juga bukan blogger

Revablogspotlive berkata... [Reply]

haha..betol2..
kalau lu bukan blogger wa xjumpa lu punya blog url kat femos amos blog tuh!! wahh cayalah ai cakap wa lu..eheheh..

ok2,,
jum singgah blog ai yaa :)

http://revalova.blogspot.com/2011/04/segmen-weh-kalau-aku-bukan-blogger.html#more

akulahct berkata... [Reply]

dtg dr blog AbgZam...
wa caya sama lu... hehe....

missSandwich berkata... [Reply]

Err~ *hantuk2 pale kt dinding sbb pening bce ayt di entry*

Novelgurl berkata... [Reply]

whahhaha sengal =.=

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata... [Reply]

Erk!! Hahaha.. Ayat best~

♥sophie♥ berkata... [Reply]

haaha,, waa pusing bace lu nye ayat r bro,, hahaha
hello singgah and follow sini !
dr blog abg zam :D
http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/04/segmen-weh-kalau-aku-bukan-belogger.html

Mat berkata... [Reply]

lah - tau tak pe. Kih kih kih

Chekgu Azrine - baiklah cikgu.

nadiemsharmz - hepi2. baiklah.

aliarosli - peh. same pulak. mungkinkah seorang surirumah tangga yang menulis blog? kih kih kih

Revablogspotlive - yazzah! baiklah

akulahct - wa bukan kaki kencing punya.

missSandwich - erk. call 911. call!!

Novelgurl - sampai hati kan.

нαηιмQαtяυηηα∂α - kih kih kih.

♥sophie♥ - kasi helikopter satu kali. kih kih kih

Miss Dill berkata... [Reply]

macam2 tempat bleh tulis belog. hihi.

Miss Dill^^

zaty berkata... [Reply]

woaaaaa..mana2 tempat pun on je kan kalau ada idea nak tulis!haha.
:)