Isnin, 11 April 2011

perempuan vs kenderaan

1. Maintenance - Tengok jenis apa. Tinggi ke rendah.

2. Leceh - Tengok jenis jugak. Kalau dah pakai keta brand pelik-pelik tu tak ke masak nak import sparepart. Waja tu, tingkap dia hampeh juga.

3. Power - Kalau kancil tu paham-paham la. Kalau Inspira Mivec tu paham-paham la.

4. Brand - Pakai proton la senang. Boleh je nak pakai Honda, kalau poket tebal. Kih kih kih.

5. Brakedown - faker! wa tak minat. Time tu nak pakai, time tu dia buat hal.

5. Usia - ni lain sket. Keta makin tua makin rare. er...

dah. tak de idea. Lu nak tambah?

**update +misnadh

6. Kaler - Kalau kereta boleh tukar-tukar. Keluar modal la, nak cantik keluar modal besar. 2k ke, 3k ke. Kalau.. er....

7. Bentuk - Tarak hal, boleh modified, janji ada modal. Biasa la pakai bodykit besar-besar kan. Kat tv3 ada produk nak modified... set mende entah tu yang iklan epal, belon tuh. Kih kih kih.

11 komen:

MissNadh berkata... [Reply]

kaler?

bentuk?kalo yg pilih bentuk ni pyh ar..

leh masuk skali tak mat?haha!

Mat berkata... [Reply]

a'ah. bentuk. orait2. kikikiki

ApizMabux berkata... [Reply]

cool entry bro, i follow

Mat berkata... [Reply]

heh. steady2.. thanks follow

bujal X berkata... [Reply]

ada model makin antik makin mahal.

MILF?

haha~~

Kulat berkata... [Reply]

Mat..suka ulasan kamu.. :)

senyum lagi saya baca entri ini.. :)

Mat berkata... [Reply]

bujal - cilakak! haha.

kulat - :) senyum.. tak perlu kata apa-apa... kikiki

Firdaus Kasim berkata... [Reply]

kenapa perempuan suka pakai gear auto ekh?

Entri paling hot :
Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

Mat berkata... [Reply]

pemalas. eh.

auto senang. depan belakang je. tak de kiri kanan.. kih kih kih

Bella Bell berkata... [Reply]

xtau sgt la psl kereta...tp nk jugak komen..hahahha~~

Mat berkata... [Reply]

bella, baca dan faham.. Kikiki