Ahad, 3 April 2011

orang nak ada blog, wa pun nak ada blog

Skang nie banyak gile bebudak wat blog. Macam2 pesen.

Blog yang ramai orang bace mestila blog yang rmai folower ngan banyak komen.

Blog yang rmai folow ngan bnyk komen ni besanya blog klaka, fakta, yg pesen betaki, ngan yg pesen post gambo ngan video pelik ke kelako ke. Entah mane bdk2 yang wat blog gambo pelik2 tu rembat gambo.

Sedak la die, cari gambo kat google, pastu post kat blog, pastu blog die rmai org tgk. Pastu dpt nufnang banyak. Ceh.

Korang ada cara nak kasi blog power cepat sket tak? Wa dah cari kat google. Bleh tahn banyak. Mcam2 skill ade.

Takpe2, nnti wa trai se2.

Cantek?

Lpe nk ckp, wa xnk bgtau name, sbb sek-sok senang wa nk post brang2 trlarang. Haha

1 komen:

Bella Bell berkata... [Reply]

patot la sikit punye simple blog lu ea..hehee..