Rabu, 13 April 2011

peace

peace.

Wa pegi satu blog power tu.

Baru tuka template.

Sebelum ni bapak dark.

Wa tak perasan bila dia tukar.

Kalau dia masuk blog wa, ni wa sound dia!
"bro, kalo orang tak tau pun kewujudan lu dan blog lu, cemana lu nak sampaikan ideologi lu tu? [Tau kewujudan] tu adalah popular."

4 komen:

ApizMabux berkata... [Reply]

Mantap bro.

Mat berkata... [Reply]

kih kih kih.

Lu dan dan la kan..

AlexiaAqram berkata... [Reply]

semua orang ada ideologi, ada akal. tapi, tak semua orang nak update kehidupan dengan ideologi. yang banyak orang buat ialah dengan populariti. orang lain kejar populariti, tapi ada orang nak kejar ideologi.

tu je.

Mat berkata... [Reply]

peh, star tinggal komen kat blog wa. wa nk buat entri... nak buat juga ni. kih kih kih