Selasa, 5 April 2011

menjadi blog yang power

wa ada blog lain. Blog yang tak power. Wa pikir blog tu tak power sebab wa kena pikir banyak kali kalo nak post samting pasal wa.

Gila ke nak cerita lebih-lebih. Masak la wa kalo makwe wa baca hal-hal wa mengorat makwe budak sekolah. Kan?

Dah tu, apak wa lagi. Mak wa lagi. Kawan kerja pun baca. Dah wa letak dia punya updet dekat facebook. Cilakak betol.

Jadi wa wat blog baru, untuk aman sikit bila wa rasa nak post hal-hal jenayah berat wa.

Apadahal? Haha.

4 komen:

eszol raar berkata... [Reply]

ada hal kan?

Biey berkata... [Reply]

ekceli kalau nak berblog nie mesti yakin pada diri.. tak kesah apa orang cakap..selagi ianya betul..redah jer.. nway.. power apa blog nie.. hihi.. saya pun newbie gak..

Mat berkata... [Reply]

eszol - ki ki ki..

Biey - xleh jgk.. Xkan wa nk cite hal wa remb moto.. Pastu apak wa baca? Msak la wa..

nuyuEna berkata... [Reply]

aku nk bace..boley...aku bukan awek,mak,apak ko...hehe