Selasa, 1 November 2011

Taken by.

Sebenarnya angin nak usha-usha blog orang ni jarang-jarang datang. Melainkan blog yang memang gua akan baca kalau ada update. Selalunya gua baca sekali harung. Kalau rasa sedap dalam sekali baca tu, gua baca lagi sekali. 

Dari yang gua perasan masa usha-usha blog ini, makin ramai budak-budak tulis blog. Rata-rata penulis blog baru ini umur lebih kurang 14 ke 16 tahun.

Lagi satu, yang gua perasan, rata-rata budak yang buat blog umur baya-baya ini kebanyakannya ada gambar pakwe. Pakwe pula pakai cap, dan baju belang-belang. Manakala empunya blog, makwe-makwe pula gambarnya comel-comel belaka.

"Umur 14 tahun. 1997.
TAKEN BY NAMAPAKWESAYA"
Cis.

10 komen:

bact. berkata... [Reply]

kahkahkah2
itu gua marah tu.

dill berkata... [Reply]

perasan gak. haha!

dill.

bujal X berkata... [Reply]

jeles lettew~~keh keh~~

Mat berkata... [Reply]

@bact.

gua marah la ni. Kakakakaka.

Mat berkata... [Reply]

@dill

gua sedang memikir keperluannya mention taken by tu.

Mat berkata... [Reply]

@bujal X

rozanna.rizwan berkata... [Reply]

betul lah tu.aku pun perasan.ramai budak skolah.

keperluan mention tu,just nak bgtau smua org,yg dorg ni ada pakwe enchem,takyah sibuk nak ngorat2.sehidup semati gittew.haha :D

Mat berkata... [Reply]

@rozanna.rizwan

ooo. Macam tu. Semoga hubungan mereka menuju jinjang pelamin lah hendaknye. Hehe.

fatinizzati berkata... [Reply]

budak-budak baru nak up biasela macamtu. hehe

RESMANSHAH berkata... [Reply]

Salam buat semua...Tu la pasalnya...Zaman aku dulu blog ni banyak orang umur2 aku sekarang je..