Selasa, 8 November 2011

Assalamualaikum

Assalamualaikum.

Firstly, I nak bagitahu I bukan Mat, mangkuk hayun yang selalu mencarut dekat blog ini merangkap tuan blog ini. Mat tak ada, pergi mana entah.

Dah la dia blah macam itu aja, kompiter tak tutup, blog tak logout. Pintu rumah pun tak tutup. Macam gampang perangai.

I ni saje je nak pos artikel ni. Hangin kat mangkuk hayun tu, keluar rumah tak reti tutup pintu. Bengong punya Mat. I nak tengok dia punya maki macam mana bila dia usha blog karang.

I bajet ni die kuar gi lunch dengan makwe die kot. Ah, makwe die tu bukan lawa mana pun. Tak habis-habis nak bangga makwe die antor nasik ke tempat keje. Macam haram perangai, tengok la kalo ko nikoh nanti Mat.

Ok lah, I pun nak keluar jugak ni, nak pi pekena makan. Rumah ni dapur macam mende entah, tikus pun tanak masuk. Kalau orang buang kucing dekat rumah bujang ni memang mati kebuluran kucing rasanya. k. daaa..

7 komen:

bujal X berkata... [Reply]

alang2 hack tunjukla sekali gambar mat tak pakai baju~aum!

bact. berkata... [Reply]

dah hack tu apasal tak tukar layout dia sekali ha?
letak gambar ambiga ke?

dill berkata... [Reply]

wah3x! nyanyi sket

dill.

Abang Zam berkata... [Reply]

alang alang dah hack, delete acc terus
kehkeh

Mat berkata... [Reply]

macam haram la budak-budak ni. pantang lepa sikit! hantu betol.

Rara. berkata... [Reply]

hahaha~~ kesian mat,

Nur Aizureen Md Zahir berkata... [Reply]

kahkah ! pedajal kawan..
tak lama lagi tikam belakang mat la ney.

mat o0oii,,jaga2..awek hang kna kebas nnt :P