Khamis, 27 Oktober 2011

Status Perhubungan Fesbuk.

Sebenarnya, status perhubungan di fesbuk tidaklah memaksudkan apa-apa kepada kebanyakan pengguna fesbuk.

Menurut kajian pasukan penyelidik profile fesbuk dari fbleaks, 80% pengguna facebook menukar status perhubungan mereka secara sesuka hati, kadang-kadang sebulan dua kali. Ini jelas, status perhubungan fesbuk bukanlah apa-apa bagi pengguna.

Memetik status hikmah facebook, gua dah lupa terbaca dekat status sapa, - "Cinta tidak dinilai dari status facebook"

Sebenarnya gua pun buat "married to" juga di status perhubungan fesbuk, pasal orang kata laki orang ada market lebih.

Tapi gua masih tak nampak di mana marketnya, yang gua pasti dan jelas tak ada wallpost-wallpost mengorat di wall makwe gua.

p/s : kejap tadi ada sorang kawan kelas aku masa sekolah up status tengah tunggu time nak bersalin, gua komen - kemain mama zaman fesbuk, dan lagi fesbuk time-time gini. 

10 komen:

Miss Bear berkata... [Reply]

status hubungan kat FB sampai diragui kdg2.. -__-

Mat berkata... [Reply]

@Miss Bear

Haha. betol la tu.. :)

Abang Zam berkata... [Reply]

yg kapel2 ni bangge bebenor ngn married with
kehkeh

Mat berkata... [Reply]

@Abang Zam

Cis. Gua pun buat la.

Sebenarnya gua buat nak up market laki orang. Kan ke trend makwe minat laki orang skang.

poyotito's berkata... [Reply]

amboi aok pun, udoh serupa pegawai perhubungan pesbuk perangai duk kajian sana sini. haha

Mat berkata... [Reply]

@poyotito's

Sedap juga pangkat pegawai perhubungan pesbuk tu. hahaha

bact. berkata... [Reply]

Status perhubungan di fesbuk tu suatu perkara yang haram..
jangan la kita ikuti!

iyka syafika berkata... [Reply]

status di fb kdg2 macam dipermainkn..for couple bile da mjok cikit.mula la in relationship to single.hahhahahah

Mat berkata... [Reply]

@bact.

Lu biar betul bact, jangan buat perangai jais kat sini. kakakaka

Mat berkata... [Reply]

@iyka syafika

bukan dipermainkan, itu buat main namanya. lepas singgle tu jadi meried pulak. haha