Jumaat, 28 Oktober 2011

Sedih.

Gua sebenarnya dah lama tak bersedih. Sampai kadang-kadang gua tak perasan, gua tengah sedih ke tengah gembira.

Gua baca blog orang, ada cerita sedih-sedih, kadang-kadang rasa mahu buat cerita sedih-sedih juga. Tapi gua dah lama tak ada cerita sedih.

Last sekali gua sedih minggu lepas kalau tak silap. Sedih yang jenis orang memang kesian punya. Ada ke baru 20 haribulan, gua cucuk mesin keluar duit baki tinggal RM0.18 sen.

Namun, dalam pada sedih tu gua pergi juga kedai nasi lemak makwe, selamba gua makan free jenis bakal mak mertua memahami. Entah-entah dalam hati risau juga anak dara dia kurus lepas nikah.

12 komen:

Abang Zam berkata... [Reply]

peh peh peh
sedih gila babi

bujal X berkata... [Reply]

seb baik ada punca makan percuma~keh keh~

rozanna.rizwan berkata... [Reply]

untungla ada makan free.
itu mak mertua dah pk dua tiga kali dah pasal kau.

hahaha.

poyotito's berkata... [Reply]

baler..menda hal bengkrap sangat?

Puan tia berkata... [Reply]

xmo sedih2 yer.. :(

bact. berkata... [Reply]

ni aku patot sedih sekali tak?

Mat berkata... [Reply]

@Abang Zam

Moleknya sedih saja la bang. Gila babi tu tak payah pun tak apa.

Mat berkata... [Reply]

@bujal X

a'ah. Alhamdulillah. Hati orang tua kena jaga baik-baik. haha

Mat berkata... [Reply]

@rozanna.rizwan

Nampak gayanya begitulah. Tapi gua ada juga tolong-tolong susun kerusi meja masa nak tutup kedai. :)

Mat berkata... [Reply]

@poyotito's

Gua rasa gua nak salahkah Bajet 2012 dengan kewujudan kedai makan 1Malaysia. Ke gone.

Mat berkata... [Reply]

@Puan tia

tak sedih mana pun. Ni kira sedih level anak-anak je.

Mat berkata... [Reply]

@bact.

ikut la bact cemana pun. haha.